City Bolig, Odense

Læssøegade 60
5230 Odense M
Telefon: 66134242

Odense's mest erfarne team

Synergien af de forskellige kompetencer har resulteret i et stærkt og målrettet team, der står klar til nye udfordringer, som vi glæder os til at tage op sammen. Vi har helt bevidst fravalgt kædesamarbejdet, da det, efter vores overbevisning, øger udgifterne til salget af din ejendom. City Bolig er et uformelt, engageret og kvalitetsbevidst ejendomsmæglerfirma, der har muligheden for at tage hensyn til netop dine behov, uanset om det gælder økonomi, tidshorisont eller andet.

Mogens Andersen
Mogens Andersen
Indehaver & Ejendomsmægler. ELO & DSE
Lars Bern
Lars Bern
Indehaver & Ejendomsmægler. ELO & DSE
Hanne Wulff
Hanne Wulff
Ejendomsmægler & Valuar
Tina Katholm Rasmussen
Maibritt Friis Jakobsen
Sagsbehandler

City Bolig

Læssøegade 60
5230 Odense M

Telefon: 6613 4242
E-mail: odense@citybolig.com

CVR 36917075

Hvorfor vælge City Bolig

City Bolig er et ejendomsmæglerfirma, der er startet af de to ejendomsmæglere, Lars Bern og Mogens Andersen, der tilsammen har mere end 50 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen.

Lars Bern har gennem mere end 35 år solgt villaer, rækkehuse og ejerlejligheder i Odense, og har derfor opbygget et unikt kendskab til det odenseanske ejendomsmarked.
Med sine mange år på bagen kan du være sikker på, at du med Lars ved roret får en ejendomsmægler, der kan sit kram og vil være din sparringspartner gennem hele salgsforløbet.

Mogens Andersen har mere end 15 års erfaring som ejendomsmægler i Odense, og har i mange år også beskæftiget sig med boligudlejning, administration, køb og salg af udlejningsejendomme samt renoveringer af et hav af boliger. Herigennem har Mogens fået blik for at se muligheder i enhver bolig, og kan være en god sparringspartner, hvis du overvejer at sælge din bolig for at påbegynde en totalrenovering af et hus, eller hvis du påtænker at købe en ejendom med henblik på udlejning.
Mogens er City Boligs ekspert, når det kommer til udlejning af boliger samt køb og salg af ejendomme i Spanien, og derfor er det ham, du skal kontakte vedrørende vores lejeboliger og ved eventuel interesse for det spanske marked.

Hvorfor skal du vælge at sælge gennem en ejendomsmægler? Vi tilbyder altid solgt eller gratis*, fordi vi mener, at det er den bedste løsning for dig som sælger.
Markedsføring af din bolig vil typisk foregå online, hvor vi bruger Boligsiden, Boliga og Boligportalen. Derudover anvender vi også en række øvrige medier, herunder også print. Den endelige markedsføringsplan vil blive lavet i samarbejde med dig, så vi har mulighed for at medtænke eventuelt øvrige medier eller platforme, som du har tillid til.
*Gælder dog ikke udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke.

Vi hører af og til om folk, der ikke ønsker at sælge deres bolig gennem en ejendomsmægler, fordi de mener, at de kan klare sagen selv. Et par opslag på Facebook, hvor man beder venner og bekendte om at dele budskabet, og så er den hjemme. Eller..? Det sker jo (heldigvis for os ejendomsmæglere) ikke så ofte.
Som ejendomsmægler kan vi gå ind og virke som en stødpude, så køber mere ærligt kan spørge ind til og drøfte deres tanker om ejendommen, end det havde været tilfældet, hvis du som sælger selv havde stået for handlen.
Med en ejendomsmægler på holdet får du ikke bare en masse viden om boligmarkedet mm., du får også en dygtig sælger og forhandler, for hvem den fornemmeste opgave er at sælge din bolig til den rette pris.

Er du i tvivl om, hvad vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende boligsnak.

Vær opmærksom på dine rettigheder
Ønsker du at klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:

Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43
2300 København S
Tlf. 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk