Hvorfor sælge gennem ejendomsmægler?

Vi hører af og til om folk, der ikke ønsker at sælge deres bolig gennem en ejendomsmægler, fordi de mener, at de kan klare sagen selv. Et par opslag på Facebook, hvor man beder venner og bekendte om at dele budskabet, og så er den hjemme. Eller..? Det sker jo (heldigvis for os ejendomsmæglere) ikke så ofte.

Som ejendomsmægler kan vi gå ind og virke som en stødpude, så køber mere ærligt kan spørge ind til og drøfte deres tanker om ejendommen, end det havde været tilfældet, hvis du som sælger selv havde stået for handlen.

Med en ejendomsmægler på holdet får du ikke bare en masse viden om boligmarkedet mm., du får også en dygtig sælger og forhandler, for hvem den fornemmeste opgave er at sælge din bolig til den rette pris.

Er du i tvivl om, hvad vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende boligsnak.

Bestil en gratis salgsvurdering

Få sat den rigtige pris og opnå et hurtigere salg.
Det er utrolig vigtigt at få sat den rigtige salgspris på boligen. Flere undersøgelser viser at man, når prisen sættes for højt, ender med at sælge boligen til en pris der ligger lavere en den realistiske salgspris. Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig med at få sat den helt rigtige pris på din bolig, så vi dermed øger chancen for et hurtigere salg.

Kom først til DIN drømmebolig

Tilmeld dig vores køberkartotek, så får du helt automatisk en e-mail hver gang vi får en ny ejendom til salg, som matcher dine kriterier.