Fabersgade 15, ST., 5000 Odense C

Stulejlighed med et samlet areal på 128 kvm. i boligkvalitet

SÆRDELES VELEGNET SOM DELELEJLIGHED.
Perfekt lys stuelejlighed med et samlet areal på 128 kvm. hvor af en totalrenoveret kælder på 46 kvm. i boligkvalitet, beliggende i Skibhuskvarteret med kun ca. 900 meter til banegården, Odense City og få hundrede meter fra alle specialforretningerne på Skibhusvej og i cykelafstand til UNI.
Lejligheden der er renoveret og nymalet i lyse farver indeholder: Entre, nyere flot velindrettet badeværelse med bruseniche, håndklædetørre samt hængetoilet, skønt spisekøkken med udgang til egen overdækket terrasse og ca. 12 kvm. flot udhus/anneks med med klinkegulv og mulighed for dejlig overnatning for gæster. Fra køkkenet er der desuden nedgang til underetagen, stue med brændeovn og åbent ifb. med køkken samt mindre stue. Særdeles flot renoveret kælder på 46 kvm. består af: mindre badeværelse med kar og bruser, "soveværelse", værelse/kontor. gulvene har nye flotte klinker overalt. (kælderen kan ikke godkendes til beboelse) Samtlige gulve i stueetagen er afhøvllede.
Ejerlejligheden er beliggende i velordnet og velholdt ejendom. Dejlig solrig have hvor der tillige er fælles overdækket terrasse og cykelskur. I kælderen er der fælles vaskeri med ny vaskemaskine og tørretumbler og mindre tørrerum.